BGK - Billedkunstnerisk GrundKursus

BGK-Nord er en forberedende kunstuddannelse, hvor du kan udvikle dit talent igennem professionel undervisning. Vi arbejder med billedkunst på et fagligt højt niveau i rammer, der giver plads til læring ved kreative processer og eksperimenterende selvstændigt kunstnerisk arbejde, fri og kritisk tænkning, refleksion og kunstnerisk bevidstgørelse.

På BGK-Nord forventer vi, at du er i besiddelse af talent og nysgerrighed, at du er motiveret, målrettet og seriøs, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har fokus på det faglige. Der optages ca. 10 elever årligt på BGK-Nord.

BGK-Nord giver dig mulighed for faglig fordybelse og intensiv læring i billedkunst som forberedelse til en videregående uddannelse eller erhverv.

Hvis du ønsker at blive optaget på kunstneriske eller kreative uddannelsessteder som kunstakademierne, arkitekt- og designskolerne, film- og fotoskolerne samt uddannelser indenfor oplevelsesøkonomi, grafisk design, spiludvikling eller lignende, er BGK-Nord uddannelsen, der kan åbne dørene for dig…  

 

Vil du være med?

  • Der er ansøgningsfrist torsdag den 16. maj 2019
  • Indlevering af værker er torsdag den 23. maj imellem 16.00 og 17.00
  • Samtaler finder sted i uge 22, 2019
  • Besked om optagelse ultimo uge 22, 2019
  • Undervisningsstart ultimo august 2019

 

Tilmeld dig BGK her

 

 

Læs mere om BGK